CHEF MENÜ
Fogadó falatok
Ropogós tart, marinált retek, friss krémsajt
Csicsóka levél, tökmag praliné
Házilag füstölt pisztráng, créme fraiche, kaviár
Sütőtök consommé, marinált szőlő
Burgonyás lángos, tejföl, Gruyere
Amuse bouche
"Lecsó"
Hűvös paradicsom consommé, sült paprika, paradicsomtatár
Sárga cékla bodzaecettel marinálva, torma és írómártás, argánolaj, napraforgómag
Sótésztában sült zeller, Roscoff hagyma velouté, pirított kesudió
vagy
Langusztinó, beurre blanc mártás, yuzu +14 900 Ft felár
Kacsa rillette és meggyes füstölt kacsamáj bonbon, házi pirított vajas kalács
vagy
Konfitált újburgonya, póréhagymakompót, burgonyapüré, vajas burgonyamártás,
„gombakaviár és szarvasgomba”
Kecsegefilé, langusztinó, uborkasaláta, kagylómártás kaporral és kaviárral
Gulyás
vagy
Füstölt túrós derelye, gombaragu, tejföl, zsenge zöldfűszerek
Faszénen grillezett őzgerinc, vajban konfitált burgonya, erdei somlekvár, barbecue jus
Epres csokoládé, rebarbara és eper kompót, pisztáciás diplomatakrém, hűvös tea
Alma
"Minden nap egy alma, az orvost távol tartja"
vagy
Somlói
Petit fours
8 fogásos menü vendégenként 74 900 Ft
Borpárosítás vendégenként 54 900 Ft
Az áraink az Áfát tartalmazzák. Étel és ital árainkra 15 % szervizdíjat számolunk fel.
A menüsorok elérhetők gluténmentes és laktózmentes változatban is.
Kérjük vegyék figyelembe, hogy sem vegán, sem tejfehérjementes, sem szójamentes menüt nem tudunk biztosítani vendégeinknek.
Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk eleget tenni kéréseiknek, azonban kérjük, vegyék figyelembe, hogy nem minden esetben tudjuk ezeket megvalósítani.