Barion Pixel

Foglalási információk

Asztalfoglalás

Foglalási információk

Asztalfoglalást legkorábban a foglalni kívánt időpont előtt 60 nappal tudunk visszaigazolni.

1-4 fő vendég létszám esetén:

Az asztalfoglalás a DinnerBooking foglalási rendszeren keresztül történik.

Az asztalfoglalás a bankkártya adatok sikeres regisztrálása után garantált, és csak visszaigazolás esetén érvényes. A megadott bankkártya kizárólag késői lemondás, illetve módosítás, vagy meg nem jelenés esetén kerül megterhelésre.

A foglalás időpontja előtt 24 órával díj fizetése nélkül lemondható vagy módosítható az asztalfoglalás, amennyiben az írásban jelezve lett az éttermünk felé az info@standrestaurant.hu e-mail címen.

Késői lemondás, vendégszámra vonatkozó késői módosítások vagy meg nem jelenés esetén személyenként 50 000 Ft kerül felszámolásra bankkártyájáról.

Kérjük, hogy a foglalt idő szerint pontosan érkezzen, a lefoglalt asztalokat 20 percig tudjuk tartani, ennél nagyobb késés esetén a várakozóknak adjuk a lehetőséget. 

Amennyiben az online asztalfoglalási rendszerünkön keresztül nem sikerült foglalni a kívánt dátumra, kérjük, használja a várólistára jelentkezés gombot.

5 fő, vagy magasabb vendég létszám esetén:

5 fő vendég létszám vagy a felett előleg fizetése szükséges. Ebben az esetben a 8 fogásos Chef Menü fogyasztására van lehetőség a teljes asztaltársaság számára.

Ezzel kapcsolatban kérjük, érdeklődjön az info@standrestaurant.hu e-mail címen.

Éttermünkben privát vacsorák kiszolgálására is nyitottak vagyunk. Ennek részleteiről érdeklődjön az info@standrestaurant.hu  e-mail címen.

 

Étkezés gyerekkel

Mivel a Stand Étteremben vacsoraidőben fine dining degusztációs élményt kínálunk, nagyobb gyerekekkel akkor érdemes hozzánk látogatni, ha étlapunk kínálata számukra is élvezhető. Kisebb gyerekekkel, kisbabával azonban nem szerencsés nálunk időzni, mert nincs külön gyerek menünk, valamint a vacsora élmény két és fél, három és fél órán át is tarthat, és azt szeretnénk, hogy ezt minden egyes vendégünk zavartalanul élvezhesse. 

Dress Code

Éttermünkben nincs dress code, hiszen mi is annak örülünk a legjobban, ha vendégeink saját stílusuknak megfelelően látogatnak el hozzánk. Ugyanakkor azt tapasztaljuk, hogy vendégeink nagy része szeret elegánsan érkezni, és mi ezt is nagyra becsüljük.

 

Négylábú Barát

Négylábú barátait kérjük, hagyja otthon, ha hozzánk látogat!

 

Parkolás

Éttermünk saját parkolóhellyel nem rendelkezik. Megállni az utcán, valamint a közeli parkolóházban térítés ellenében lehetséges.

A parkolóház címe: Care Park Parkolóház / Budapest, 1061 Székely Mihály utca 3.

Köszönjük szépen együttműködését!

 
Ajándékkártya Asztalfoglalás