Barion Pixel

Rólunk


A magyar gasztronómia tele van lehetőségekkel, és mi a kezdetektől fontosnak tartjuk megmutatni annak szépségét és sokszínűségét. Korábbi éttermeinkben is erre törekedtünk, a Stand25-ben is erre törekszünk, valamint a Bocuse d'Or versenyeken is. A Stand étteremben a magunk által megkövetelt precizitással, pontossággal és eleganciával dolgozunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a fenntartható fejlődésre, a terroirra, a regionális és szezonális alapanyagokra, a magyar termelőkkel történő együtt gondolkodásra és közös munkára, és ami a legfontosabb, az ízre. Étlapunkon elsősorban a magyar alapanyagok adta lehetőségeket törekszünk bemutatni, illetve saját elképzelésünket a magyar konyháról, hogy az minden szempontból megfeleljen a modern kor és a kortárs gasztronómiával szembeni elvárásoknak. Egyszerű, átgondolt ételeket kínálunk, és az ízek egyensúlyára, az alapanyagok megfelelő összehangolására koncentrálunk.

A minőségben nem ismerünk kompromisszumot, ugyanakkor az a célunk, hogy vendégeink kényelmesen, nyugodt környezetben kapjanak maradandó élményt. A konyhában nagy erővel és szenvedéllyel dolgozunk, és ételeinket feszengés nélkül prezentáljuk a tradicionálisan elkészített legjobb magyar és európai borok kíséretében.

Fiatal, elhivatott csapatunkban többekkel évek óta együtt dolgozunk. A közös út és cél mindnyájunk számára irányadó, hiszen csak így tudjuk vendégeinknek a legteljesebb élmény adni. Nagy öröm és büszkeség számunkra, hogy első Michelin-csillagunkat már 9 hónappal az étterem nyitása után kiérdemeltük, 2022 novemberében pedig két csillaggal értékelt bennünket a Michelin Guide.

Ajándékkártya Asztalfoglalás