CHEF MENÜ
Fogadó falatok
Ropogós tart, marinált retek, friss krémsajt
Csicsóka levél, tökmag praliné
Házilag füstölt pisztráng, créme fraiche, kaviár
Sütőtökleves, homoktövis, szőlő
Burgonyás lángos, tejföl, Comté
Amuse bouche
"Lecsó"
Hűvös paradicsom consommé, sült paprika, paradicsomtatár
Sárga cékla bodzaecettel marinálva, torma és írómártás, argánolaj, napraforgómag
Lassan sült zeller, "hollandi", zöldfűszerek, zeller jus
vagy
Langusztinó, beurre blanc mártás, yuzu +14 900 Ft felár
Kacsa rillette és meggyes füstölt kacsamáj bonbon, házi pirított vajas kalács
vagy
Bébikukorica faszénen grillezve, kukoricamártás füstölt barnított vajjal és savanyított medvehagyma bimbóval, "hagymakaviár"
Kecsegefilé, langusztinó, uborkasaláta, kagylómártás kaporral és kaviárral
Gulyás
vagy
Füstölt túrós derelye, gombaragu, tejföl
Faszénen grillezett őzgerinc, vajban konfitált burgonya, erdei somlekvár, barbecue jus
Yuzu csokoládé őszibarack kompóttal, mandulás diplomatakrém, őszibarack-champagne granita
Alma
"Minden nap egy alma, az orvost távol tartja"
vagy
Somlói
Petit fours
8 fogásos menü vendégenként 74 900 Ft
Borpárosítás vendégenként 59 900 Ft
Az áraink az Áfát tartalmazzák. Étel és ital árainkra 15 % szervizdíjat számolunk fel.
A menüsorok elérhetők gluténmentes és laktózmentes változatban is.
Kérjük vegyék figyelembe, hogy sem vegán, sem tejfehérjementes, sem szójamentes menüt nem tudunk biztosítani vendégeinknek.
Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk eleget tenni kéréseiknek, azonban kérjük, vegyék figyelembe, hogy nem minden esetben tudjuk ezeket megvalósítani.